Kinesis Board

A jobb stabilitás jobb mozgást jelent.

Tapasztald meg a Kinesis Board által nyújtott élményt, amely a kettős érzékszervi stimulációval kombinált finom instabilitással eddig nem látott hatékonysággal fejleszti a mély stabilizáló izmaid és egyensúlyod egyszerre.

Micro Wobble rendszer

Az átlagos balance board-októl eltérően a Kinesis Board egy finom instabilitást biztosító eszköz. Kifejlesztésének célja volt, hogy pontosan olyan szintű instabilitást biztosítson, amely gyorsabb ízületi helyzetérzékelést eredményez.

Kettős érzékszervi stimuláció

A texturált platformmal most először be tudod hozni a mechanocepció erejét is az egyensúlyfejlesztésbe! A proprioceptív ingerekkel kombinálva a Kinesis Boardtól még intenzívebb idegstimulációra számíthatsz.

Egylábas platform

Az egy lábon végzett edzés során pontosan az a funkció fejleszthető, ahogyan az egyensúlyt használjuk a mindennapi mozgásaink során. Ezért a Kinesis Boardot egy lábra terveztük.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinesis Board” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

28 000 Ft

4 készleten

Az egy lábas egyensúlyfejlesztére tervezve. A Kinesis Board aktivál, erősít, fejleszti az egyensúlyt és a test kontrollt.

Micro Wobble rendszer

Minden lépésnél lábunkban olyan mikromozgások jönnek létre, amelyeknek segítenek a különböző felszínekhez alkalmazkodni és elnyelni a beérkező erőket.

Ezek a mikromozgások gyakorolhatók és fejleszthetők a Kinesis Board segítségével.

Kettős szenzoros stimuláció

A Kinesis Board az első egyensúlyozó platform, amelynek hatása kettős: mechanoceptív (textúra) és proprioceptív (instabil felszín).

Az egyensúly és a tartás ezen két rendszer összehangolt működésének eredménye, így fejlesztésük, szinten tartásuk kulcsfontosságú.

Naboso szőnyeg

Javasoljuk még

Egyéb termékek

Talp ékek

32 000 Ft

Egyéb termékek

Neuro Stick

24 000 Ft

Egyéb termékek

Sensory Stick

38 000 Ft

Egyéb termékek

Kinesis Board

28 000 Ft
10 000 Ft
14 000 Ft

Egyéb termékek

Neuro Ball Zöld

11 900 Ft

Egyéb termékek

Neuro Ball

11 900 Ft
Feliratkozás várólistára Ha termék újra raktáron lesz, email-ben értesítünk. Kérünk, add meg az email címedet: