Licencelt termékek

A Naboso® technológiáját használó partnereink

A Naboso® büszkén működik együtt az egészség, a fitnesz és a rehabilitáció területén kiemelkedő márkákkal. Ezek a hivatalos licencekkel rendelkező termékek mindegyike a mozgás, az egyensúly és a teljesítmény javítására szolgál a munkahelyen, otthon vagy az edzőteremben.

Naboso® & Boditrak

Naboso Boditrack gép

A BoditrakPerformance a Naboso®-val összefogva, egy innovatív felületet hozott létre mozgásértékelő és nyomástérképező rendszerükhöz. Mostantól a Naboso® szőnyegeket együtt használhatod a Boditrak Vector Plate modelljével a jobb teljesítmény érdekében.

Naboso® & Power Plate®

Naboso Powerplate gép

A Naboso® együttműködött a Power Plate®-el, hogy innovatív, proprioceptív felületet biztosítson az egész testet vibráló platformjaihoz. Használd a Naboso®  Szőnyegeket-t a Power Plate termékekkel együtt a sportorvoslás területén, az ortopédiai kezelések hatékonyságának növelésére, vagy ahhoz, hogy aktív maradj az idősödés során is.

Naboso® & TrueForm Runner

Naboso Trueform gép

A Naboso® szorosan együttműködött a TrueForm Runnerrel is, hogy innovatív proprioceptív felületet biztosítson az ívelt, nem motorizált futópadhoz. A szabadalmaztatás alatt álló texturált anyag hasonló ahhoz, amelyből a Naboso® talpbetéteket készítik.

Naboso® & Xero Shoes

Naboso Xero szandál

A Naboso® a Xero Shoes-szal együttműködve olyan proprioceptív szandált hozott létre, amely fokozza a láb természetes működését és optimalizálja az érzékszervi stimulációt. A szandál a láb különböző területeit stimulálja, így javítva a testtartást és a mozgást.