Elállás

Ha a Naboso küldeményed kézhezvételét követő 30 napon belül meggondolod magad, elállhatsz a vásárlástól. Küldd vissza nekünk a megrendelt terméket, és mi visszadjuk az árát.

Ez az alábbi jogszabályban rögzített jogodnál több, mint kétszer hosszabb időt biztosít neked arra, hogy meggondold magad.

A „45/2014. (II. 26.) 17/1999. (II.5.)Korm. rendelete a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól”  szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.  Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát és a vásárláskor jelentkező szállítási költséget a fogyasztó részére.

A jogszabály részletesen: http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal,  úgy azt a termék átvételét követő 30 napon belül jelezned kell a elérhetőségeink valamelyikén (postai levélben, emailben vagy telefonon), lehetőség szerint írásban. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonálás időpontját. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel a leveledet, mivel csak így tudod igazolni a postára adás dátumát.  Fontos, hogy a termék feladása vagy futárszolgálatnak történő átadása az elállási szándék bejelentését követő 14 napon belül megtörténjen. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli. Környezetvédelmi okokból kérünk, őrizd meg az eredeti csomagolást, és ha lehet, abban küldd vissza a terméket. (A csomagolás sérülése vagy hiánya nem befolyásolja az elállási jogot.) 

A visszaküldés módjai:

Az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja a visszaküldésnek a Foxpost, ami akkor a legolcsóbb, ha csomagautomatába kéri a szállítást.
Foxpost cél automata: Zalaegerszeg Spar Batthyány utca – 8900 Zalaegerszeg, Batthyány utca 14. – ezt a címet ráírhatja a csomagra is, de erre elvileg nincs szükség. A Foxpost csomagküldés díját bankkártyával kell kiegyenlíteni az automatánál. A Foxpost emailben küldi a nyomkövetéshez szükséges tudnivalókat.

Ha több visszaküldési mód közül választana, úgy a Vaterafutár oldal használatát ajánljuk. (A Vaterafutár szabadon használható, vaterás adás-vétel nélkül is.) Itt több szolgáltató és szállítási megoldás közül választhat.

A visszaküldéshez szükséges adatok:

Címzett: BFour Innovative Tools Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Budai Nagy Antal u. 19.
Email: info@naboso.hu
Telefon: 06205191520

A termék visszaérkezését követően mielőbb, de legkésőbb 14 napon belül a BFour Innovative Tools Kft. visszatéríti a Vásárló által megadott bankszámlaszámra a termék vételárát és a rendeléskor jelentkező szállítási költséget. (A visszajuttatás költségét a vevő fizeti.) Kérjük, adja meg a visszautaláshoz szükséges adatokat – egy nevet és a hozzá tartozó bankszámla számot – emailben vagy a visszaküldött csomagban, írásban. Ha bankkártyával fizetett, úgy oda fogjuk visszatéríteni az összeget.

Köszönjük az együttműködést!